„AS Stańdo” to wielobranżowe przedsiębiorstwo działające już od ponad 30 lat. Właścicielami zakładu są Stanisława i Adam Stańdo. Firma od początku istnienia rozwijała się bardzo intensywnie, co zawdzięcza stosowaniu wyłącznie tradycyjnych receptur pozwalających oferować produkty tylko najwyższej jakości.

Oferta firmy zawiera szeroki profil produktów obejmujący pełen asortyment mięsa wieprzowego oraz jego podrobów. Dzięki temu, że  „AS Stańdo” za priorytet stawia sobie przede wszystkim produkcje wyrobów tradycyjnych o najwyższej jakości i niepowtarzalnym smaku grono stałych klientów nieustannie się zwiększa.

Dbając o dobro naszych klientów współpracujemy tylko ze sprawdzonymi hodowlami trzody. Natomiast stosowanie nowoczesnych technologii i systemów kontroli w procesie produkcji przy jednoczesnym zachowaniu wszelkich unijnych standardów daje możliwość oferowania klientom wyłącznie pełno wartościowych produktów o odpowiednim składzie surowcowym.

Oferowane przez nas wyroby tradycyjne przygotowywane są ze szczególna starannością i dbałością o zachowanie niepowtarzalnych walorów smakowych. Tradycyjna receptura obejmująca różne metody parzenia i wędzenia mięs i jego podrobów, oraz odpowiednio dobrane przyprawy zapewniają produkcję w pełni ekologicznych pozbawionych konserwantów wyrobów o niespotykanym aromacie.

Konkurencyjność naszych wyrobów oraz ich wysoka jakość potwierdzone zostały wielokrotnie przez indywidualnych klientów słowami zadowolenia i uznania, a także licznymi prestiżowymi wyróżnieniami.