Pragniemy zaprezentować Państwu naszą ofertę specjalną, w której zawarliśmy dwa produkty. Są to „deska rozmaitości” oraz pieczone prosie.

„Deska rozmaitości” to zestaw wielu naszych wyrobów, wśród których znajduje się szeroka gama mięs i wędlin różnego gatunku. Ta propozycja może być podana jeszcze na gorąco, gdyż odpowiednio przez nas zapakowana „deska” utrzymuje wysoką temperaturę nawet do 3 godzin.

Pieczony prosiak niegdyś stanowił ozdobę stołu wielkanocnego, dziś także jest to wykwintne danie cieszące się ogromną popularnością. Propozycja ta idealnie nadaje się na wszelkiego rodzaju imprezy firmowe, bankiety, przyjęcia czy wesela. Stanowi nie tylko doskonałą ozdobę stołu, ale zachwyca także smakiem i na pewno zadowoli najwybredniejszych smakoszy.

Przygotowywany  według staropolskich receptur, odpowiednio zaprawiany prosiak pieczony jest w specjalnym piecu aż uzyska  złocisto-brązowy kolor. Niepowtarzalny smak i aromat pieczeni wydobywają przyprawy stosowane zgodnie ze starymi przepisami.

Pragniemy również przedstawić Państwu „deskę na zimno” – jest to pokrojona wędlina (rodzaje wędlin wybrane przez naszych klientów) poukładana na specjalnych małych deskach prostokątnych bądź okrągłych, przystrojona liśćmi sałaty, bukietem kwiatów z rzodkiewki oraz z innych warzyw i owoców.